Darkspore

  • Ontwikkelaar Maxis
  • Eerste releasedatum 26 april 2011
  • Platformen Pc
  • Gameliner score -

Darkspore start closed bèta

Maxis, de ontwikkelaar die we kennen van De Sims en Spore komen met een nieuw project; Darkspore. Deze game is een online Action RPG en zal beschikbaar zijn vanaf 28 april. Darkspore verschijnt exclusief voor pc.

Vanaf vandaag tot en met 1 april zal Darkspore een bèta hebben. De bèta is alleen beschikbaar via Steam. Daarnaast weegt hij ook nog eens vijf gigabyte. Darkspore heeft een 4 speler Co-Op en 1v1 of 2v2 PvP. Dit is jouw kans om kennis te maken met de game.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?