Darth Vader en Mufasa's James Earl Jones overleden

-

De legendarische James Earl Jones is overleden. De stem van onder andere Darth Vader, Lion King's Mufasa en vele andere iconische rollen is ons op een respectabele leeftijd van 93 jaar ontvallen.

James Earl Jones is één van de weinige acteurs die de zogeheten EGOT heeft weten te behalen. Dat wil zeggen dat de acteur een Emmy, Grammy, Oscar en Tony award heeft weten binnen te slepen. Jones staat bekend om veel rollen, maar menig millennial zal de acteur herinneren als Star Wars' Darth Vader, Lion King's Mufasa of als James Solomon uit Command & Conquer. Gedurende de 93 jaar lange levens span en zestig jaar lange acteercarrière van James Earl Jones heeft de acteur ruim tweehonderd rollen op zijn naam weten te zetten.

Darth Vader1LucasFilm

Onze condoleances gaan uit naar de nabestaanden van James Earl Jones. Gelukkig gaat zijn werk nooit verloren en kunnen wij eeuwig applaudisseren voor de iconische acteur.

Rudy Wijnberg Mede-eigenaar en Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord