De aankondiging van [REDACTED] is publiekelijk

-

KRAFTON en Striking Distance Studios komen tijdens gamescom aanzetten met [REDACTED].De naam van deze game is niet weggestreept, omdat je het simpelweg nog niet mag weten. [REDACTED] is daadwerkelijk de naam van deze roguelike game.

Daar zit je dan in de Black Iron Prison met zombies, monsters en andere bewakers, terwijl er een ontsnappingscapsule is. Tijd om iedereen neer te hakken en als een gek naar je ontsnapping te rennen. [REDACTED] is een roguelike dus zo eenvoudig gaat het niet worden. Sterf, probeer het opnieuw, verander je aanpak en sterf opnieuw. Black Iron Prison is niet heel toevallig gelegen op Callisto. Waardoor [REDACTED] een game is die zich afspeelt in hetzelfde universum als The Callisto Protocol, alleen oogt deze een stukje minder enger dankzij de isometric ervaring.

[REDACTED] gaat op 31 oktober verschijnen voor de pc, PlayStation 5 en Xbox Series.

Bron: gamescom

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot [REDACTED]

Ontwikkelaar:

Striking Distance Studios

Uitgever:

KRAFTON

Release:

31 oktober 2024

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord