De ELSPA is op piratenjacht

Piraterij van muziek, films en software blijven een groot probleem. De politie is er druk mee bezig en er zijn vorig jaar veel piraten te grazen genomen. Vandaag is er een nieuwe piraat gevonden.

De organisatie ELSPA en de politie hebben de piraat gearresteerd toen bleek dat er in de woning illegale games lagen en een gehackte Xbox 360. De man kon niets anders doen dan bekennen en is gearresteerd. Op naar de volgende piraat!

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?