XIII Remake

  • Ontwikkelaar PlayMagic Ltd
  • Eerste releasedatum 10 november 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

De geflopte XIII remake krijgt een remake

De XIII Remake is bij de meesten niet in de smaak gevallen. Om die reden heeft uitgever Microids een andere studio ingehuurd voor de nieuwe remake.

De PS4, Xbox One en PC remake, oorspronkelijk ontwikkeld door PlayMagic, werd in 2020 verscheept met tal van bugs en veranderingen aan de iconische cel-shaded art stijl van de game, waar fans niet blij mee waren. De game was de op één na slechtst beoordeelde titel van 2020, volgens recensiesite Metacritic. Microids en PlayMagic verontschuldigden zich voor de staat van de game toen hij in november 2020 uitkwam en zeiden dat ze toegewijd waren om de problemen op te lossen. Onlangs liet Microids weten dat ze een andere studio hebben ingehuurd om een remake van XIII te maken, zodat spelers "van de game kunnen genieten zoals oorspronkelijk bedoeld". De Franse studio Tower Five werkt nu aan de gratis XIII Remake. Naast de update heeft Tower Five gewerkt aan XIII's online multiplayer-modus, die 2-13 spelers gaat ondersteunen, en een nieuw aangekondigde Switch-versie van de game, die op 13 september 2022 zullen worden uitgebracht.

XIII Remake

De nieuwe XIII Remake komt uit op 13 september 2022 en zal dan naast de PlayStation, Xbox en pc ook uitkomen voor de Nintendo Switch.

BRON VGC

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?