De PS5 wordt duurder, onder andere door inflatie

Geplaatst:
Aangepast: 11 februari 2024 19:53

De PS5 wordt op bepaalde markten duurder als gevolg van wereldwijde economische omstandigheden. Onder andere hoge inflatiecijfers.

Dit liet PlayStation onlangs weten via hun blog. "Het mondiale economische klimaat is een uitdaging waarmee velen van u over de hele wereld ongetwijfeld te maken hebben. We zien wereldwijd hoge inflatiecijfers en ongunstige valutatrends, die gevolgen hebben voor consumenten en druk uitoefenen op veel sectoren," leest de blog van PlayStation. "Op basis van deze uitdagende economische omstandigheden heeft SIE de moeilijke beslissing genomen om de adviesprijs (RRP) van PlayStation 5 in bepaalde markten in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA), Azië-Pacific (APAC), Latijns-Amerika (LATAM) en Canada te verhogen. In de Verenigde Staten zal er geen prijsverhoging plaatsvinden." De prijsstijging gaat gelden in Europa, Engeland, Japan, China, Australië, Mexico en Canada.

PS52

De prijsstijgingen van de PS5 gaan in de meeste landen per direct in.

Bron: PlayStation blog

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord