De Sims: Eiland Verhalen

  • Ontwikkelaar Maxis
  • Eerste releasedatum 21 juni 2007
  • Platformen Pc
  • Gameliner score -

De Sims Eilandverhalen aangespoeld in Europa

Electronic Arts maakte vandaag bekend dat De Sims Eilandverhalen voor de pc in Europa in de winkels ligt. In De Sims Eilandverhalen ga je het avontuur aan op een onbekend eiland. Dit is voor het eerst dat je met een Sims-game op de pc de stad verlaat en de onbekende natuur betreedt.

Net als De Sims 2 op een Onbewoond Eiland, dat vorig jaar voor consoles en handhelds verscheen, kenmerkt De Sims Eilandverhalen zich door het makkelijk speelbare speltype Verhaal, waarmee je een Sim laat overleven op een tropisch eiland en een nieuw bestaan laat opbouwen. Je begint De Sims Eilandverhalen met Jessica, aangespoeld op het eiland met niet meer dan een hutkoffertje en een bijl. Ze moet hiermee, en alles wat ze op het eiland kan vinden, zien te overleven.

We zijn erg enthousiast over het feit dat we met De Sims Eilandverhalen spelers kunnen laten genieten van paradijselijke, tropische omgevingen. Of je nu door het weelderige, groene oerwoud aan het struinen bent of een duik neemt in de oceaan op zoek naar je volgende maaltje, De Sims Eilandverhalen is de perfecte manier om het leven op een eiland van achter je laptop te beleven, aldus Rod Humble, hoofd van de The Sims Studio. De Sims Eilandverhalen, een unieke pc-versie van de game, kenmerkt zich ook door de traditionele De Sims-gameplay met een open einde. Je kunt het tropische leven dat je voor je Sim hebt gecreëerd dus permanent voortzetten!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?