De zoektocht is gestart

Sony heeft een zoektocht gestart in Hong Kong. Niet in echt Hong Kong, maar het PlayStation Home volk die in Hong Kong woont.

Zoals je op de poster ziet staat er een grote prijs voor diegene die hem of haar vindt. Deze prijsvraag is alleen in Hong Kong, maar wanneer je een account heb gemaakt en beweert dat je daar woont, zou jij ook mee kunnen doen. Veel succes met zoeken!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?