Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 15 april 2010
  • Platformen Pc , Xbox 360
  • Genre Actie , Stealth
  • Gameliner score

Definitief geen Splinter Cell voor PlayStation 3

Het leek er op dat de nieuwe Splinter Cell: Conviction niet alleen naar de Xbox 360 en PC zou komen, maar ook naar de PlayStation 3. Helaas is er nu definitief bevestigd door Ubisoft dat de game niet zal gaan verschijnen op andere platforms dan de Xbox 360 en PC, dus ook niet op de PlayStation 3.

De game zou eigenlijk al veel eerder verschijnen, maar de release werd steeds weer uitgesteld. Ubisoft zal dit jaar op 1 april pas weer beginnen dus de game zal sowieso na die tijd pas uitkomen. Hou Gameliner in de gaten voor meer nieuws over de game.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?