MotoGP 08

  • Ontwikkelaar Milestone
  • Eerste releasedatum 24 oktober 2008
  • Platformen Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre Racing
  • Gameliner score -

Demo MotoGP 08 nu te downloaden

Vandaag is de demo van MotoGP 08 op Xbox Live te downloaden. De demo is 377 MB groot. Toch is het wel een beetje aan de late kant dat Capcom de demo vrijgeeft, aangezien de game ondertussen al weer een tijdje uit is. Sinds oktober is het spel al uit voor de Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 2 en pc.

Als je Xbox op dit moment aan staan kun je het downloaden meteen starten vanaf de Web Marketplace. Pc-gamers kunnen de demo van MotoGP 08 al een tijdje downloaden vanaf de official MotoGP website en PlayStation 3 bezitters vanaf de PlayStation Store.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?