Detective Pikachu meest succesvolle videogame film

Geplaatst:

Detective Pikachu mag zich nu officieel de meest succesvolle film over een videogame noemen. De Pokémon film heeft de plek overgenomen van de World of Warcraft film uit 2016.

De film gaat over een aan cafeïne verslaafde Pikachu (Ryan Reynolds) die met zijn partner, Tim Goodman (Justice Smith), een mysterie moet gaan oplossen. Voordat de film uitkwam werd er al gezegd dat Detective Pikachu de videogame vloek op films had verbroken. Nu is de film officieel de meest succesvolle in het videogame genre. Detective Pikachu heeft wereldwijd in totaal 436 miljoen dollar verdiend in kaartverkoop. Dat is 3 miljoen meer dan de World of Warcraft film (2016) die voor Detective Pikachu de succesvolste videogame film was.

Detective Pikachu komt 11 september uit op DVD en Blu-ray.

Bron: The Verge

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord