Tom Clancy's H.A.W.X.

  • Ontwikkelaar Ubisoft Boekarest
  • Eerste releasedatum 13 maart 2009
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Gameliner score

Deze week nog demo Tom Clancy H.A.W.X

In maart zal de game Tom Clancy H.A.W.X pas echt verschijnen, maar vanaf deze week zal de demo al wel beschikbaar zijn. Om precies te zijn zal de demo vanaf morgen al te downloaden zijn op Xbox Live en vanaf donderdag ook via de PlayStation Store.

De demo begint natuurlijk met een trainingsmissie, Operation: Off Certification, waarin je kennis maakt met de mogelijkheden van je vliegtuig. Daarna begint de echte missie pas, Operation: Glass Hammer. Daarbij krijg je ook alvast een voorproefje van de co-op ervaring. Je kunt namelijk met maximaal vier man online spelen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?