DHL kan wat leren van aangekondigde Deliver At All Costs

-

Altijd al willen weten hoe het voelt om een DHL-bezorger te zijn die wel een pakketje aan de deur aflevert? Ik ook! Dat gevoel kunnen wij, en alle andere postbezorgers die je pakket in de lift of kliko mieteren ook ervaren in het zojuist aangekondigde Deliver At All Costs.

Far Out Games' Deliver At All Costs wordt uitgegeven door Konami. De game plaatst je in de pick-up van Winston Green, een pakketbezorger met een missie. Er zijn echter vreemde dingen aan de hand in Deliver At All Costs, en dan hebben we het niet alleen over de ladingen die je dient te vervoeren. Het doel is echter duidelijk Deliver pakketjes at all costs! Check nu de trailer voor wat wonky gameplay!

Deliver At All Costs komt spoedig naar je toe gescheurd. Wanneer dat is, is net als de bezorgwindows van DHL, oftewel onbekend. Wel weten we dat Deliver At All Costs komt te verschijnen voor PlayStation 5, Xbox Series en pc.

Rudy Wijnberg Mede-eigenaar en Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Deliver At All Costs

Ontwikkelaar:

Far Out Games

Uitgever:

Konami

Release:

Onbekend

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Avatar Juggy
Juggy

5 september 2024 om 00:32

Dit bericht voelt persoonlijk

Avatar RudeRudeson
RudeRudeson

5 september 2024 om 10:36

@Juggy heeee wat?! Neeeeeee

Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord