Digitaal bier drinken

Via het winkelkanaal kun je als Wii gebruiker bij het WiiWare gedeelte komen. Hier staan de uitgewerkte ideëen van zowel grote als kleine ontwikkelaars. Eén van de spellen die is aangekondigd is een eetspel, een ander spel dat is aangekondigd is Frat Party Games: Beer Pong.

In dit spel gaat het natuurlijk over de goudgele rakker; het biertje. Bij Beer Pong gaat het eigenlijk over het drinken van zoveel mogelijk bier. Bij Speed Pong is de snelheid weer het belangrijkste. Wanneer je dus een bierdrinkspel wil spelen, maar daarna nog moet autorijden, kan dit spel een uitkomst bieden.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?