Disco Elysium komt naar de Nintendo Switch

Geplaatst: 7 april 2020 14:35

Tijdens de Game On podcast van de BBC deden twee ontwikkelaars van ZA/UM de aankondiging dat Disco Elysium naar de Nintendo Switch komt.

Disco Elysium werd op de pc goed ontvangen door het publiek en won vorige week nog drie awards tijdens de 2020 BAFTA Games Awards. Zo wonnen ze een award voor het beste verhaal, muziek en beste debuut game. Tijdens het interview kwam er naar voren dat Alexsander Rostov door het interview niet verder kon werken aan de Nintendo Switch-port. Vervolgens werd er nog geteased dat het niet lang meer gaat duren en dat de game binnenkort al te spelen is op de Nintendo Switch. In januari kreeg de game nog een Hardcore modus voor de pc.

Wanneer Disco Elysium verschijnt voor de Nintendo Switch is nog niet bekendgemaakt. De game is al wel te spelen op de pc.

Bron: BBC

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Disco Elysium

Series

-

Uitgever

ZA/UM

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasewindow

15 oktober 2019

Ontwikkelaar

ZA/UM

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord