Dissidia Final Fantasy NT Free Edition aangekondigd voor PlayStation 4 en pc

Geplaatst: 1 maart 2019 11:30
Aangepast: 23 juli 2021 15:25
-

Dissidia Final Fantasy NT Free Edition, de gratis variant van Dissidia Final Fantasy NT, komt binnenkort naar PlayStation 4 en pc. Deze versie kwam vorig jaar al uit in Japan, maar komt nu dus eindelijk ook naar het westen.

Dissidia Final Fantasy NT is een 3 tegen 3 teamgebaseerde fighter. De personages die je in kunt zetten tijdens de gevechten komen allemaal uit de verschillende Final Fantasy-games. Momenteel zijn er meer dan vijfentwintig verschillende speelbare personages beschikbaar. In de gratis versie van Dissidia Final Fantasy NT heb je echter geen toegang tot het volledige roster. De beschikbare personages wisselen elkaar per week af, waardoor je wekelijks toegang hebt tot een kleine greep uit de speelbare personages. Personages uit de DLC-pakketten zijn in de gratis versie niet beschikbaar, evenals de verhaalmodus. Wel heb je de mogelijkheid om samen te spelen tegen spelers die de volledige versie van de game hebben en ook je opgeslagen spelvoortgang kun je meenemen naar de volledige versie als je die besluit aan te schaffen.

Dissidia Final Fantasy NT Free Edition verschijnt 12 maart op PlayStation 4 en pc.

Bron: Square Enix
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dissidia Final Fantasy NT

Ontwikkelaar:

Team Ninja

Uitgever:

Square Enix

Release:

30 januari 2018

PlayStation 4

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord