DKCR met opvallende packshot

Donkey Kong Country Returns heeft een nogal opvallende packshot in Amerika gekregen. Weet je niet wat er wordt bedoelt ook al heb je de packshot al gezien? Kijk dan nog maar eens goed.

Tot zo ver hebben we nog niet gezien of het mogelijk is om te rijden op dieren in DKCR. Maar wat zien we op de packshot? Rambi! De neushoorn waar je altijd op reed. Hopelijk zullen we dus ook deze keer weer gewoon rijden op Rambi.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?