DOA en Ninja Gaiden bedenker neemt ontslag bij Tecmo

De grote man achter Dead or Alive en de Ninja Gaiden serie, Tomonubu Itagaki gaat weg bij uitgever Tecmo. Volgens Itagaki waren er duidelijke afspraken gemaakt over een bonus voor het maken van Dead or Alive 4 die hij tot nu toe nog steeds niet heeft gehad.

De directeur van Tecmo Yoshimi Yasuda zou zijn afspraak over de bonus niet zijn nagekomen en zei hem, 'Als je het er niet mee eens bent, kun je ontslag nemen of ons aanklagen.' Itagaki nam ontslag en eist alsnog 148 miljoen yen van Tecmo. (= 900.000 EUR)
Ook richt Itagaki zich op de fans in zijn verklaring en legt uit dat hij het jammer vind dat hij nooit Dead or Alive 5 zal maken.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?