Scene It? Lights, Camera, Action

  • Ontwikkelaar Screenlife
  • Eerste releasedatum 22 februari 2008
  • Platformen Xbox 360
  • Gameliner score

Doe mee aan de quiz in Scene It? demo

Scene It? Lights, Camera, Action brengt vrienden en familie samen voor een gezellig potje filmtrivia dat leuk is voor iedereen. Met de simpele en intuïtieve Big Button Pad daag je je vrienden uit om te zien wie de grootste filmkenner is, met echte content uit je favoriete films en van je favoriete acteurs.

De demo van het vervolg op deze game, Scene It? Box Office Smash, is nu beschikbaar op Xbox Live. Met deze 'first look' kun je alvast kijken of jij echt een filmkenner bent, of dat je dat eigenlijk alleen maar een keer hebt gedroomd.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?