Don't Nod kondigt mogelijke reorganisatie aan

-

Een voorstel voor herstructurering bij Don't Nod dreigt tot 69 banen in gevaar te brengen. Dit geldt voor hun vestiging in Frankrijk.

De Franse uitgever en ontwikkelaar heeft studio's in Parijs en Montreal en staat vooral bekend om hun games Live is Strange, Remember Me en Tell Me Why. Het bedrijf is van plan om een herstructurering door te voeren, waardoor er tot 69 banen in gevaar komen. Don't Nod gaf afgelopen woensdag aan dat dit het gevolg is van teruglopende resultaten en reeds ondernomen acties die niet het gewenste effect hadden. De ontwikkelaar laat weten samen te willen werken met werknemersvertegenwoordigers om afspraken te maken over begeleidende sociale maatregelen, waaronder de mogelijkheid van een vrijwillig afvloeiingsplan, mocht het project worden aangenomen.

Tell me why6

Don't Nod bevestigde ook dat ze doorgaan met de ontwikkeling van de verhalende avonturengame Lost Records: Bloom & Rage, dat begin 2025 moet uitkomen, en twee andere projecten, met de codenamen P 10 en P14, die voor eind 2027 moeten uitkomen.

Bron: Don't Nod

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord