Doom 3 BFG Edition

  • Ontwikkelaar id Software
  • Eerste releasedatum 19 oktober 2012
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre First-Person Shooter , Horror
  • Gameliner score

DOOM 3 krijgt VR-versie

Bloedspetters, ledematen en kogels die je letterlijk en figuurlijk om de oren vliegen. Dat is wat de net aangekondigde VR-versie van DOOM 3 met zich meebrengt.

Bethesda heeft besloten DOOM 3 naar de PlayStation VR te brengen. Geen slechte keuze als je je bedenkt dat DOOM altijd al intense games zijn. Er zijn ook niet voor niets al VR mods in omloop voor de pc-versies van de games, maar nu komt er ook een officiële variant naar PlayStation VR. Middels een teaser kondigde Bethesda het nieuws aan. Stap binnenkort dus in de stevige schoenen van Doomguy om te zien of je de game ook aankunt als het lijkt alsof je er zelf middenin zit. De VR editie bestaat uit DOOM 3 en de uitbreidingen Resurrection of Evil en The Lost Mission.

Lang hoef je niet te wachten om de demonen in de virtuele realiteit te kunnen bezichtigen. De game verschijnt namelijk op 29 maart voor PlayStation VR.

BRON Bethesda

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?