Samba De Amigo

  • Ontwikkelaar Gearbox Software
  • Eerste releasedatum 26 september 2008
  • Platformen Nintendo Wii
  • Genre Muziek
  • Gameliner score

Downloadable content Samba de Amigo

Op de website van een winkelketen is de voorkant te zien van de Wii versie van Samba de Amigo. Een zeer oplettend persoon liet weten dat de hoes voorzien is van een rood logo. Dit logo is het 'Pay-and-Play' logo.

Hieruit kunnen we opmaken dat het gaat om downloadable content. Waarschijnlijk een aantal liedjes die je kunt downloaden, maar misschien ook onderdelen van het spel. Heel bijzonder aangezien menig Guitar Hero-fan deze optie miste op de Wii.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?