Mirror's Edge

  • Ontwikkelaar EA DICE
  • Eerste releasedatum 16 oktober 2009
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Gameliner score

Downloadbare content Mirror's Edge uitgesteld

Dat Mirror's Edge downloadbare content krijgt wisten we natuurlijk al. Helaas zullen we er nog even op moeten wachten, want de Pure Time Trail Map Pack wordt volgens Electronic Arts nog een maandje uitgesteld. De Map Pack zal dus tegen het einde van februari verschijnen.

PlayStation 3-bezitters kunnen wel alvast een voorproefje krijgen. Dit voorproefje zal één time trial map, genaamd Synesthesia, zijn. In tegenstelling tot de volledige Map Pack zal dit voorproefje wél op 29 januari beschikbaar zijn via het PlayStation Network.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?