Downloadnieuws: Bloodroots lanceert op Xbox met Game Pass line-up

Geplaatst:

We kunnen binnenkort weer genieten van een verse lading aan games voor Xbox Game Pass. Actie, management en RPG-avonturen komen allemaal voor in de line-up.

Bloodroots, de veelgeprezen actiegame van Paper Cult, staat aan de aftrap van de line-up. Wat bijzonder is aan deze toevoeging, is dat Bloodroots ook meteen zijn debuut mag maken op de Xbox-consoles. Daarnaast kunnen de simulatiefans weer aan de slag met twee grootmachten binnen het genre. Tropico 6 en Farming Simulator 19 maken een opkomst. De vechtgame UFC4 is ook beschikbaar, maar dan wel via EA Play. The Medium en Dragon Quest Builders 2 waren al beschikbaar, maar zijn nu ook via de cloud te spelen. Bekijk hier de vorige line-up aan Xbox Game Pass games.

De games zijn te downloaden vanaf 8 t/m 15 juli. Ga jij er eentje oppakken?

Bron: Xbox Game Pass
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Bloodroots

Series

-

Uitgever

Paper Cult

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

28 februari 2020

Ontwikkelaar

Paper Cult

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord