Downloadnieuws: Bloodroots lanceert op Xbox met Game Pass line-up

Geplaatst: 6 juli 2021 15:55
-

We kunnen binnenkort weer genieten van een verse lading aan games voor Xbox Game Pass. Actie, management en RPG-avonturen komen allemaal voor in de line-up.

Bloodroots, de veelgeprezen actiegame van Paper Cult, staat aan de aftrap van de line-up. Wat bijzonder is aan deze toevoeging, is dat Bloodroots ook meteen zijn debuut mag maken op de Xbox-consoles. Daarnaast kunnen de simulatiefans weer aan de slag met twee grootmachten binnen het genre. Tropico 6 en Farming Simulator 19 maken een opkomst. De vechtgame UFC4 is ook beschikbaar, maar dan wel via EA Play. The Medium en Dragon Quest Builders 2 waren al beschikbaar, maar zijn nu ook via de cloud te spelen. Bekijk hier de vorige line-up aan Xbox Game Pass games.

De games zijn te downloaden vanaf 8 t/m 15 juli. Ga jij er eentje oppakken?

Bron: Xbox Game Pass
Bram Noteboom Head of Content

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Bloodroots

Ontwikkelaar:

Paper Cult

Uitgever:

Paper Cult

Release:

28 februari 2020

-

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord