Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

Bloodroots

  • Ontwikkelaar Paper Cult
  • Eerste releasedatum 28 februari 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Actie
  • Gameliner score -

Downloadnieuws: Bloodroots lanceert op Xbox met Game Pass line-up

We kunnen binnenkort weer genieten van een verse lading aan games voor Xbox Game Pass. Actie, management en RPG-avonturen komen allemaal voor in de line-up.

Bloodroots, de veelgeprezen actiegame van Paper Cult, staat aan de aftrap van de line-up. Wat bijzonder is aan deze toevoeging, is dat Bloodroots ook meteen zijn debuut mag maken op de Xbox-consoles. Daarnaast kunnen de simulatiefans weer aan de slag met twee grootmachten binnen het genre. Tropico 6 en Farming Simulator 19 maken een opkomst. De vechtgame UFC4 is ook beschikbaar, maar dan wel via EA Play. The Medium en Dragon Quest Builders 2 waren al beschikbaar, maar zijn nu ook via de cloud te spelen. Bekijk hier de vorige line-up aan Xbox Game Pass games.

De games zijn te downloaden vanaf 8 t/m 15 juli. Ga jij er eentje oppakken?

BRON Xbox Game Pass

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?