Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Downloadnieuws: Deze retro games komen naar Nintendo Switch Online

In juni verschijnen tal van nieuwe games, maar niet alleen nieuwe titels. Deze maand komen er ook een aantal retro games naar Nintendo Switch Online.

Nintendo Switch Online krijgt deze maand nieuwe games voor de GameBoy, NES en SNES. De eerste game die beschikbaar wordt is de motiongame Kirby Tilt 'n' Tumble. Bestuur Kirby door met je Switch te bewegen. Deze game kwam oorspronkelijk uit op de Gameboy. Datzelfde geldt voor Blaster Master: Enemy Below. Deze 2D side-scrolling platformer kwam namelijk ook ooit uit op de handheld. Als we kijken naar de SNES game, dan wordt Harvest Moon aan de selectie toegevoegd. Tot slot wordt ook een nieuwe NES game beschikbaar gemaakt op Nintendo Switch Online en dat is Mystery Tower.

Deze vier nieuwe oude games zijn vanaf nu beschikbaar via Nintendo Switch Online.

BRON Nintendo

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?