Downloadnieuws: Dit zijn de Games with Gold van juli

Ook komende maand zijn er weer vier nieuwe games die straks gratis speelbaar zijn via Xbox Games With Gold. Het roster bestaat in juli uit twee Xbox 360-games en twee Xbox One-games.

De Xbox Games With Gold van juni gaan alweer bijna de deur uit om plaats te maken voor vier nieuwe games. Traditiegetrouw komen er volgende maand weer twee Xbox 360-games en twee Xbox One-games beschikbaar om gratis te spelen. De eerste Xbox One-game die je straks gratis kunt spelen, is Beasts of Maravilla Island. In deze game is het de bedoeling dat je foto's maakt van de verschillende dieren die je in de prachtige omgevingen kunt vinden. De tweede Xbox One-game die naar Games With Gold komt, is de puzzelgame Relicta. Ook worden er twee Xbox 360-games aan de line-up toegevoegd. De eerste game is de pretpark managementsim Thrillville: Off the Rails. Tot slot wordt de line-up compleet gemaakt met de actie-RPG Torchlight.

De Xbox Games With Gold van juli zijn straks gratis te spelen voor eenieder met een actief Xbox Live Gold of Xbox Game Pass Ultimate-abonnement.

BRON Xbox

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?