Silent Hill: Ascension

  • Eerste releasedatum 31 oktober 2023
  • Platformen Mobile
  • Gameliner score -

Downloadnieuws: Dit zijn de PlayStation Plus-games van november

Ook in november kun je weer gratis games spelen met je PlayStation Plus-abonnement. Voor leden met een Premium of Deluxe-abonnement staat nog een extraatje te wachten.

PlayStation Plus-leden kunnen zich verheugen op een nieuwe reeks gratis games voor november. De titels omvatten Mafia II: Definitive Edition, een geremasterde misdaaddrama-ervaring in Empire Bay na de Tweede Wereldoorlog; Dragon Ball: The Breakers, een online asymmetrische actiegame waarin een team burgers moet zien te overleven tegen een machtige Raider uit het Dragon Ball-universum; en Aliens Fireteam Elite, een third-person survival shooter die zich afspeelt in het Aliens-universum en coöperatieve gameplay biedt. Daarnaast biedt Sony Pictures Core op PS5 en PS4 toegang tot filmverhuur en -aankopen, waarbij PlayStation Plus-leden in november 15% korting krijgen op content. Bovendien is er exclusieve toegang tot een interactieve streamserie genaamd Silent Hill: Ascension beschikbaar voor PlayStation Plus Premium/Deluxe-leden.

Mafia II: Definitive Edition, Dragon Ball: The Breakers en Aliens Fireteam Elite zijn beschikbaar van 7 november tot 4 december via het PlayStation Plus-abonnement.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?