Downloadnieuws: Drie SNES games onderweg naar Nintendo Switch Online

De Nintendo Switch Online-bibliotheek wordt nogmaals uitgebreid. Er zijn namelijk drie SNES-games onderweg naar de abonnementsdienst.

Het is inmiddels bijna twee jaar geleden dat SNES-games beschikbaar kwamen via Nintendo Switch Online. Sinds die tijd is de Nintendo Switch Online-bibliotheek flink gegroeid. Zo kregen we vorige maand nog vijf nieuwe games voor Nintendo Switch Online met Super Baseball Simulator 1.000, Caveman Ninja, Magical Drop2, Spanky's Quest en Ninja JaJaMaru-kun. Deze maand komen er drie SNES-titels naar de abonnementsdienst. Vanaf volgende week kun je aan de slag met de Sonic-achtige game Claymates, de platformer Jelly Boy en de puzzelgame Bombuzal. Deze games zijn wat minder bekend, maar zeker de moeite waard als je van klassieke SNES-games houdt.

Claymates, Jelly Boy en Bambuzal zijn vanaf 28 juli beschikbaar via Nintendo Switch Online.

BRON Nintendo

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?