Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

The Fall

  • Ontwikkelaar Over The Moon
  • Eerste releasedatum 30 mei 2014
  • Platformen Pc , PlayStation 4
  • Genre Actie , Avonturen , Indie
  • Gameliner score -

Downloadnieuws: Epic Games Store geeft gratis The Fall weg

The Fall is gratis verkrijgbaar via de Epic Games Store. De game is vanaf nu een week lang gratis te downloaden.

Surviving Mars was sinds vorige week donderdag een week lang gratis, maar nu er weer een nieuwe donderdag is aangebroken, is het weer tijd voor een andere gratis game. Deze week geeft de Epic Games Store gratis de indiegame The Fall weg. Deze game speelt zich af op een vreemde planeet en als AI van een gevechtspak is het aan jou de taak om de menselijke piloot die erin zit te beschermen en naar medische hulp te brengen. Via het analyseren van de omgeving, het oplossen van puzzels en de nodige vijanden verslaan, moet je proberen The Fall te overleven.

The Fall is vanaf nu tot 25 maart 16:00 gratis verkrijgbaar via de Epic Games Store.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?