Downloadnieuws: Epic Games Store geeft weer vijftien games weg

Geplaatst:

Het is nog geen kerstmis, maar de Epic Game Store begint al met het bezorgen van cadeaus aan gamers. De komende dagen kunnen we namelijk gratis games downloaden.

De Epic Games Store staat erom bekend om elke week een gratis game weg te geven, maar in december zijn ze extra gul. Net zoals vorig jaar kun je dit jaar vijftien games gratis downloaden. Het event is 15 december van start gegaan dus de eerste game, Bloons TD 6, is al vergeven. Er zijn echter nog veertien dagen te gaan dus het is raadzaam om de komende dagen de Epic Game Store in de gaten te houden. Tot en met 29 december kun je namelijk elke dag een gratis game downloaden, zolang je dit voor vijf uur doet. De game van vandaag is Horizon Chase Turbo, waarin je samen met vrienden kunt racen. Hoewel de eerste twee games geen grote titels zijn, kunnen deze nog komen. Vorig jaar werden namelijk Shenmue 3, Prey, Control en de Tomb Raider Trilogy weggegeven.

Het Epic Games Store Holiday Event loopt tot 29 december, waardoor je elke dag even moet inloggen. De laatste game kun je tot vijf januari ophalen.

Bron: Epic Games Store

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord