Downloadnieuws: Final Fantasy XIII komt naar Xbox Game Pass

Geplaatst: 1 september 2021 15:40
Aangepast: 1 september 2021 15:41
-

Final Fantasy XIII, The Artful Escape en nog een aantal games komen naar de Xbox Game Pass in september.

De bibliotheek van de Xbox Game Pass service wordt weer aangevuld deze maand, onder andere met de populaire game Final Fantasy XIII. De game is vanaf 2 september te spelen via Game Pass, samen met Craftopia, Signs of the Sojourner en Surgeon Simulator 2. Op 7 september voegt de strategische game Crown Trick zich ook bij de club. Dan komen er op 9 september ook nog een aantal games bij: de retrofuturistische Breathedge, de post-apocalyptische roquelike Nuclear Throne en de psychedelische game The Artful Escape. Een aantal weken terug werden ook alle Quake games toegevoegd aan de Game Pass bibliotheek. Al met al weer genoeg nieuwe games om te spelen via Game Pass.

Final Fantasy XIII, The Artful Escape en een aantal andere games voegen zich begin september bij de Xbox Game Pass service.

Bron: Xbox blog

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Final Fantasy XIII

Ontwikkelaar:

Square Enix

Uitgever:

Square Enix

Release:

9 maart 2010

Xbox 360, PlayStation 3

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord