Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Final Fantasy XIII

  • Ontwikkelaar Square Enix
  • Eerste releasedatum 9 maart 2010
  • Platformen Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Downloadnieuws: Final Fantasy XIII komt naar Xbox Game Pass

Final Fantasy XIII, The Artful Escape en nog een aantal games komen naar de Xbox Game Pass in september.

De bibliotheek van de Xbox Game Pass service wordt weer aangevuld deze maand, onder andere met de populaire game Final Fantasy XIII. De game is vanaf 2 september te spelen via Game Pass, samen met Craftopia, Signs of the Sojourner en Surgeon Simulator 2. Op 7 september voegt de strategische game Crown Trick zich ook bij de club. Dan komen er op 9 september ook nog een aantal games bij: de retrofuturistische Breathedge, de post-apocalyptische roquelike Nuclear Throne en de psychedelische game The Artful Escape. Een aantal weken terug werden ook alle Quake games toegevoegd aan de Game Pass bibliotheek. Al met al weer genoeg nieuwe games om te spelen via Game Pass.

Final Fantasy XIII, The Artful Escape en een aantal andere games voegen zich begin september bij de Xbox Game Pass service.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?