Downloadnieuws: Forza Motorsport (2023) snelt naar Game Pass

Geplaatst:

Snelheidsduivels doen er zich wijs aan om Game Pass deze maand in de gaten te houden. Forza Motorsport (2023) is namelijk het paradepaardje van deze maand.

Xbox Game Studios is weer volop aan het investeren in de abonnementsdienst van Microsoft. Vorige maand zette Starfield de gamewereld op z'n kop en ditmaal is Forza Motorsport (2023) aan de beurt om sterke cijfers neer te zetten. Racefanaten kunnen snel aan de slag met de racegame van Turn 10 Studios die al een tijdje op zich laat wachten. Wordt het geduld beloond? We gaan het meemaken. Geen fan van racen? Geen zorgen - ook voor de gamer die niet vies is van wat chaotische actie is er genoeg om van te genieten. Dit is de volledige lijst:

  • Warhammer 40,000: Darktide - 4 oktober - Xbox Series X|S, pc en cloud
  • Forza Motorsport - 10 oktober - Xbox Series X|S, pc en cloud
  • From Space - 12 oktober - console, pc en cloud
  • Like A Dragon: Ishin! - 17 oktober - console, pc en cloud

Forza Motorsport 2023 Game Pass1

De selectie is ditmaal wat minder uitgebreid, maar dat geeft wel meer ruimte voor Forza Motorsport. Ga jij de simulatie/racegame spelen? Lees hier alles wat je moet weten over Forza Motorsport (2023)!

Bron: Xbox Wire
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Forza Motorsport (2023)

Series

Forza

Uitgever

Xbox Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox Series

Releasewindow

10 oktober 2023

Ontwikkelaar

Turn 10 Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord