Halcyon 6: Starbase Commander

  • Ontwikkelaar Massive Damage
  • Eerste releasedatum 9 september 2016
  • Platformen Pc
  • Genre RPG , Strategie , Roguelike
  • Gameliner score -

Downloadnieuws: Halcyon 6: Lightspeed Edition gratis via Epic Games Store

Epic Games geeft Halcyon 6: Lightspeed Edition gratis weg. De game is een week lang gratis te downloaden via de Epic Games Store.

De donderdag is aangebroken en dat betekent dat er weer een nieuwe gratis game gearriveerd is die te verkrijgen is via de Epic Games Store. Vorige week waren de turn-based strategiegame For The King en survival horrorgame Metro Last Light Redux gratis via de Epic Games Store. Nu is het de beurt aan de retro strategiegame Halcyon 6: Lightspeed Edition om tijdelijk gratis downloadbaar te zijn. In deze RPG is het doel om een station op te bouwen, een crew te managen en te vechten om een invasie te voorkomen. En dat allemaal in de ruimte.

Halcyon 6: Lightspeed Edition is tot en met 18 febrauri gratis verkrijgbaar in de Epic Games Store.

BRON Epic Games Store

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?