Kirby 64: The Crystal Shards

  • Ontwikkelaar HAL Laboratory
  • Eerste releasedatum 22 juni 2001
  • Platformen Nintendo 64
  • Genre Avonturen , Platform
  • Gameliner score -

Downloadnieuws: Kirby 64: The Crystal Shards naar Nintendo Switch Online

Er wordt binnenkort een nieuwe game toegevoegd aan Nintendo Switch Online + Expansion Pack. Die game is niets minder dan Kirby 64: The Crystal Shards.

Ook deze maand wordt de bibliotheek van Nintendo Switch Online verder uitgebreid. Daar waar we vorige maand nog de Nintendo 64-game Mario Golf op Nintendo Switch Online mochten verwelkomen en er daarnaast ook drie SEGA-games naar Nintendo Switch Online kwamen, komt er deze maand een andere klassieker naar de abonnementsdienst. Die game is namelijk Kirby 64: The Crystal Shards. In deze game, die oorspronkelijk voor de Nintendo 64 verscheen, kun je verschillende superkrachten met elkaar combineren. Ook kun je samen met vrienden minigames spelen.

Kirby 64: The Crystal Shards is vanaf 20 mei beschikbaar op Nintendo Switch Online + Expansion Pack.

BRON Nintendo

Over auteur ClaudiaTjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?