Downloadnieuws: Persona 5 Royal, Gunfire Reborn en meer naar Xbox Game Pass

Geplaatst:
Aangepast: 19 oktober 2022 00:03

Xbox heeft weer een aantal nieuwe games aangekondigd die aan Xbox Game Pass worden toegevoegd. Deze nieuwe titels zijn onder meer Persona 5 Royal en Gunfire Reborn.

Vorige week werd natuurlijk al bekend dat Phantom Abyss naar Game Pass komt. Nu zijn er nog een aantal andere games aangekondigd die aan de service van Xbox worden toegevoegd. Met oog op Halloween zitten er natuurlijk aardig wat horrorgames bij. Wat te denken van Amnesia: Collection en Amnesia: Rebirth, maar ook Signalis en Soma zijn binnenkort te spelen. Mocht je op zoek zijn naar je innerlijke Sherlock Holmes, dan is Frog Detective: The Entire Mystery wellicht iets voor jou. Persona 5 Royal is ook één van de acht games die zich bij het aanbod mocht voegen. Gunfire Reborn completeert het rijtje nieuwe games voor Xbox Game Pass. Game Pass van Xbox legt Microsoft geen windeieren en wellicht dragen deze games bij aan een nog hogere omzet.

Xbox Game Pass Persona 5

Amnesia: Collection, Amnesia: Rebirth, Phantom Abyss en Soma worden op 20 oktober toegevoegd aan Game Pass. Een dag later volgt Persona 5 Royal. Tot slot verschijnen Frog Detective: The Entire Mystery, Gunfire Reborn en Signalis op 27 oktober op de dienst van Xbox.

Bron: Xbox
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord