Pine

  • Ontwikkelaar Twirlbound
  • Eerste releasedatum 10 oktober 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Actie , Avonturen , Indie
  • Gameliner score -

Downloadnieuws: Pine gratis verkrijgbaar in Epic Games Store

Idle Champions of the Forgotten Realms met het Champions of Renown Pack is niet meer gratis via de Epic Games Store. De Dungeons & Dragons-game maakt namelijk plaats voor indiegame Pine.

Nubarron: The adventure of an unlucky gnome is tijdelijk gratis op Steam, maar de Epic Games Store is ook niet vergeten om een gratis game weg te geven. Het is natuurlijk donderdag en dat gaat nu al voor een langere tijd gepaard met het weggeven van games. Deze week is de actiegame Pine voor een week lang gratis te downloaden. Pine vindt plaats in een open wereld waarin mensen niet aan de top van de voedselketen staan. Spelers kruipen in de huid van Hue en vechten met of tegen andere soorten om een nieuwe thuisbasis voor je eigen stam te vinden. Het is echter niet alleen maar vechten: spelers kunnen ook verkennen, praten, handelen en verschillende onderwerpen bouwen.

Pine is vanaf nu tot 13 mei om 17:00 gratis beschikbaar in de Epic Games Store.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?