Downloadnieuws: PlayStation Plus-games van januari bekendgemaakt

Geplaatst:
Aangepast: 27 december 2018 12:11

Elke maand krijgen spelers met een PlayStation Plus-abonnement toegang tot een aantal gratis te spelen games. PlayStation heeft onlangs de PlayStation Plus-games van januari bekendgemaakt.

In het nieuwe jaar kunnen PlayStation-bezitters op wintersport in de open-world game Steep. Daarnaast is ook Portal Knights aan het lijstje toegevoegd. Portal Knights is een soort open-world RPG met Minecraft-elementen erin. Ook fans van de oudere consoles van Sony komen in het nieuwe jaar aan hun trekken. Met Zone of the Enders HD Collection (PS3), Amplitude (PS3), Fallen Legion: Flames of Rebellion (PS Vita & PS4) en Super Mutant Alien Assault (PS Vita) is de lineup voor de eerste maand van 2019 compleet.

De PlayStation Plus-games van januari zijn vanaf 1 januari 2019 te spelen. Begint het nieuwe jaar voor PlayStation-bezitters goed, of had je liever andere games gezien?

Bron: PlayStation Blog
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Steep

Series

-

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

2 december 2016

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord