Downloadnieuws: PlayStation-Plus games voor november zijn bekend

Geplaatst:
Aangepast: 28 oktober 2021 20:33

De PlayStation-Plus games voor de maand november zijn bekendgemaakt. Deze maand zijn onder andere Knockout City en The Walking Dead: Saints and Sinners gratis te downloaden.

Om te beginnen kunnen spelers het straks tegen elkaar opnemen in een potje trefbal in een brawler-achtige arena. Ik heb het natuurlijk over de game Knockout City die te downloaden is voor zowel de PlayStation 4 als de PlayStation 5. De volgende titel die ook beschikbaar is voor beide consoles is First Class Trouble, een partygame waarin spelers met elkaar en tegen elkaar moeten werken om een ramp te overleven. Spelers moeten uitzoeken wie ze kunnen vertrouwen en wie ze moeten uitschakelen. De derde gratis titel is Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning, een hack-and-slash RPG die vorig jaar een remaster heeft gekregen van de oorspronkelijke titel Kingdoms of Amalur: Reckoning die in 2012 is uitgebracht. Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning is downloadbaar voor de PlayStation 4. Daarnaast bracht Sony eerder deze maand naar voren dat PlayStation Plus in november drie PlayStation VR-titels krijgt om de vijfde verjaardag te vieren van PlayStation VR. Eén van deze titels wordt The Walking Dead: Saints and Sinners, een first-person shooter van de gelijknamige horrorserie The Walking Dead. De andere twee VR-titels blijven voor nu nog een verrassing.

De datums dat je de PlayStation Plus-titels voor de maand november kunt downloaden worden nog aangekondigd door Sony. Vergeet ook niet om de PlayStation Plus-games van oktober nog te downloaden.

Bron: videogameschronicle.com
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Knockout City

Series

-

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

21 mei 2021

Ontwikkelaar

Velan Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord