ARMS

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 16 juni 2017
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Fighting
  • Gameliner score

Downloadnieuws: Rocket League, ARMS en Paas Aanbiedingen

Het is weer donderdag en dat betekent dat het tijd is voor het wekelijkse downloadnieuws. Hierbij nemen we de nieuwste games en aanbiedingen door die deze week te vinden zijn in de Steam Store, PlayStation Store, Xbox Live Marketplace en Nintendo eShop. Met deze week Rocket League, ARMS en de Paas Aanbiedingen van de PlayStation Store.

XBL - Rocket League

Vele Rocket League DLC's zijn nu in de aanbieding bij de Xbox Live Marketplace. Hier kun je onder andere de Batman v Superman: Dawn of Justice Car Pack en de Back to the Future Car Pack met 40% korting aanschaffen. Bereid je auto collectie uit met nieuwe kleuren, stickers en ronduit nieuwe vette wagens. Deze aanbieding loopt nog tot 11 april.

Nintendo eShop - ARMS

Bij het bemachtigen van ARMS, krijg je een zeer leuke en kleurrijke vechtersgame in handen. Box je een weg met de Joy-Cons tegen rare doch flexibele personages. Deze game is dan nu te verkrijgen met 33% korting bij de Nintendo eShop. De aanbieding duurt tot en met 5 april en geeft jou de kans om deze leuke game voor een fijn prijsje in huis te halen.

PSn - Paas Aanbiedingen

In de PlayStation Store zijn nu verscheidene games met korting te verkrijgen tijdens de zogeheten Paas Aanbiedingen. Hier zijn games zoals FIFA 18, Assassin's Creed Origins en Overwatch voor de PlayStation 4 in de aanbieding. Ook zijn allerlei games voor de PlayStation 3, PS Vita en PS VR met korting aan te schaffen. De einddata verschillen van 5 april tot 11 april, check dus goed of jouw gewilde game nog voor lange tijd in de aanbieding staat.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?