Downloadnieuws: Rocket League, ARMS en Paas Aanbiedingen

Geplaatst: 29 maart 2018 10:00
-

Het is weer donderdag en dat betekent dat het tijd is voor het wekelijkse downloadnieuws. Hierbij nemen we de nieuwste games en aanbiedingen door die deze week te vinden zijn in de Steam Store, PlayStation Store, Xbox Live Marketplace en Nintendo eShop. Met deze week Rocket League, ARMS en de Paas Aanbiedingen van de PlayStation Store.

XBL - Rocket League

Vele Rocket League DLC's zijn nu in de aanbieding bij de Xbox Live Marketplace. Hier kun je onder andere de Batman v Superman: Dawn of Justice Car Pack en de Back to the Future Car Pack met 40% korting aanschaffen. Bereid je auto collectie uit met nieuwe kleuren, stickers en ronduit nieuwe vette wagens. Deze aanbieding loopt nog tot 11 april.

Nintendo eShop - ARMS

Bij het bemachtigen van ARMS, krijg je een zeer leuke en kleurrijke vechtersgame in handen. Box je een weg met de Joy-Cons tegen rare doch flexibele personages. Deze game is dan nu te verkrijgen met 33% korting bij de Nintendo eShop. De aanbieding duurt tot en met 5 april en geeft jou de kans om deze leuke game voor een fijn prijsje in huis te halen.

PSn - Paas Aanbiedingen

In de PlayStation Store zijn nu verscheidene games met korting te verkrijgen tijdens de zogeheten Paas Aanbiedingen. Hier zijn games zoals FIFA 18, Assassin's Creed Origins en Overwatch voor de PlayStation 4 in de aanbieding. Ook zijn allerlei games voor de PlayStation 3, PS Vita en PS VR met korting aan te schaffen. De einddata verschillen van 5 april tot 11 april, check dus goed of jouw gewilde game nog voor lange tijd in de aanbieding staat.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot ARMS

Ontwikkelaar:

Nintendo

Uitgever:

Nintendo

Release:

16 juni 2017

Nintendo Switch

Lees meer