Downloadnieuws: Sony verhoogt de PlayStation Plus prijzen met 33%

Sony kondigde onlangs aan dat ze de prijzen van PlayStation Plus gaan verhogen met 33%. De stijging gaat in per 6 september.

Alles wordt duurder, dat geldt nu blijkbaar ook voor een abonnement op PlayStation Plus. Naast het aankondigen van de PlayStation Plus games van september liet Sony weten dat het abonnement in prijs gaat stijgen komende maand. Het jaarlijkse PlayStation Plus Essential abonnement gaat van 59,99 euro naar 71,99 euro, het PlayStation Plus Extra abonnement gaat van 99,99 euro naar 125,99 euro en het PlayStation Plus Premium abonnement gaat van 119,99 euro naar 151,99 euro. Het gaat dus helaas niet om een kleine stijging van de prijs. De games die komende maand gratis te downloaden zijn met een PlayStation Plus abonnement zijn Saints Row, Black Desert - Traveler Edition en Generation Zero.

De prijzen van PlayStation Plus gaan vanaf 6 september dus behoorlijk omhoog. Als je snel bent kun je nu nog de PlayStation Plus games van augustus downloaden.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?