Steel Rats

  • Ontwikkelaar Tate Multimedia
  • Eerste releasedatum 7 november 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Actie , Puzzel , Racing , Platform
  • Gameliner score -

Downloadnieuws: Steel Rats gratis op Steam dit weekend

Steel Rats is dit weekend gratis te krijgen op Steam. In de game ben je een lid van een motorbende die de stad beschermt tegen de invasie van buitenaardse robots.

Steel Rats is een mix van een platform game en een actie game waarin je met de nodige explosies veel robots moet vernielen om je stad te beschermen. Je kunt wisselen tussen vier motorrijders die hun gepersonaliseerde motoren gebruiken om hordes Junkbots te verpletteren en in brand te steken. Dit werkt natuurlijk beter door een paar achterwaartse salto's te maken. Nu kan dat ook met de skins uit de Stylish Mayhem DLC die dezelfde periode gratis is.

onbekend

Steel Rats en de Stylish Mayhem DLC zijn tot 4 april 19.00 uur gratis op Steam

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?