Downloadnieuws: Tell Me Why is deze maand gratis te downloaden

Geplaatst:
Aangepast: 2 juni 2021 19:19

Alle drie de episodes van de bovennatuurlijke game Tell Me Why zijn deze maand gratis te downloaden via de Windows Store en Steam.

De eerste akte van de story-driven game werd eerder dit jaar al permanent kosteloos gemaakt, maar deze maand kun je de gehele game gratis downloaden. Via de Windows Store en Steam kun je de game verkrijgen zonder je portemonnee te trekken. Waarom Dontnod hiervoor gekozen heeft is niet bekendgemaakt. De ontwikkelaar gaf in eerste instantie überhaupt geen reden voor het gratis maken van Tell Me Why. Maar inmiddels maakte ze via het Twitter kanaal van Tell Me Why bekend dat de game deze maand gratis is ten ere van de Pride Month. De game volgt namelijk een transgender man die opnieuw in contact komt met het dorp waar hij is geboren.

Tell Me Why is de hele maand juni gratis te downloaden via de Windows Store en Steam.

Bron: Twitter

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tell Me Why

Series

-

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One

Releasedatum

27 augustus 2020

Ontwikkelaar

DON'T NOD

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord