Dishonored II

  • Ontwikkelaar Arkane Studios
  • Eerste releasedatum 11 november 2016
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Actie , Stealth
  • Gameliner score

Downloadnieuws: Xbox Game Pass games voor oktober onthuld

De games voor Xbox Game Pass voor oktober zijn onthuld. Dit laat Microsoft weten via Xbox Wire.

Er worden in totaal zes nieuwe games toegevoegd. Dishonored 2 is de grote game van deze maand, maar zeker niet de enigste. Zo is zombie shooter World War Z ook van de partij. De platform game Yooka Laylee verschijnt voor Xbox Game Pass en Felix the Reaper zal vanaf release ook beschikbaar zijn. De twee klassiekers, Fallout: New Vegas en Panzer Dragoon Orta, maken het pakketje compleet. Eerder dit jaar werd bekendgemaakt dat The Outer Worlds naar Xbox Game Pass komt voor console en pc.

onbekend

Dishonered 2 is vanaf 3 oktober beschikbaar. World War Z en Yooka Laylee verschijnen beide op 10 oktober. Felix the Reaper verschijnt op Xbox Game Pass wanneer de game uitkomt op 17 oktober samen met Fallout: New Vegas en Panzer Dragoon Orta. The Outer Worlds verschijnt op 25 oktober voor console en pc.

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?