Downloadnieuws: Yakuza 0 en Escape Academy komen naar Game Pass

PowerWash Simulator, Last Call BBS, Escape Academy en een aantal andere games komen binnenkort naar de Xbox Game Pass. Inclusief een paar games die op launch beschikbaar zijn.

Last Call BBS, Yakuza 0, Yakuza Kiwami en Yakuza Kiwami 2 zijn vanaf vandaag zelfs al beschikbaar op de Game Pass. Goed nieuws voor de fans van de Yakuza franchise dus. De volgende games komen er op 7 juli bij: DJMax Respect V, Matchpoint: Tennis Championships en Road 96. Ten slotte voegen Escape Academy, My Friend Peppa Pig, Overwhelm, PAW Patrol The Movie: Adventure City Calls en PowerWash Simulator zich nog bij de bibliotheek op 14 juli. Escape Academy komt meteen op launch naar de Game Pass, een game waarin je te maken krijgt met verschillende soorten Escape Rooms. Met een aantal puzzelgames, een paar actiegames en zelfs een horrorgame zijn deze nieuwe aanwinsten voor Game Pass weer lekker afwisselend.

Yakuza 0 game pass

Een aantal games zijn vanaf vandaag beschikbaar, dan nog een paar vanaf 7 juli en de rest vanaf 14 juli.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?