Dragon Age 2

  • Ontwikkelaar BioWare
  • Eerste releasedatum 10 maart 2011
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Dragon Age II vanaf nu te spelen op Xbox One

Vanaf vandaag is Dragon Age II beschikbaar voor Xbox One. Deze game is toegevoegd een de steeds groter wordende lijst van games in de Backwards Compatibility-bibliotheek.

Dragon Age II is gemaakt door BioWare en behoeft weinig introductie. De game is zowel digitaal als met de fysieke versie te spelen. Hoe het ook zij, wij beoordeelden de game met vier sterren. Deze game is destijds toegankelijker gemaakt ten opzichte van deel één, wat overigens niet iedereen kon waarderen. De game is iets meer gericht op hack and slash aangevuld met RPG-elementen. Desalniettemin een goede game.

onbekend

Welke game willen jullie graag terug zien in de Backwards Compatibility lijst op de Xbox One?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?