Check hier alle The Game Awards 2023 content

Dragon Quest Swords

  • Eerste releasedatum 9 mei 2008
  • Platformen Nintendo Wii
  • Gameliner score -

Dragon Quest bijna in de schappen

Zoals Square Enix al eerder heeft vermeldt gaan ze de release data van de verschillende continenten dichter bij elkaar brengen. Hierdoor zal er geen weken of maanden verschil meer zijn tussen het moment dat een tittel uitgebracht wordt in Japan en het moment dat deze in Europa wordt uitgebracht.

Gelukkig voegt Square Enix de daad steeds meer bij het woord. Een concreet voorbeeld hiervan is de release van Dragon Quest Swords: The Masked Queen & The Towers of Mirrors. Deze game zal vanaf 9 mei in de schappen liggen, vele malen sneller dan verwacht.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?