Dread Dawn toont brute actie in releasedatum-trailer

-

De releasedatum van Dread Dawn, de nieuwe game van KIOOP Studio, is bekendgemaakt in een brute trailer op hun YouTube-kanaal. Wat kunnen we verwachten van deze gewelddadige survival game?

In de trailer zie je een eenzame overlever die vijanden koelbloedig neerhaalt met zijn pistool. De dreigende muziek draagt de sfeer en voelt ook wel een klein beetje intens aan. Een voorproefje van wat de game in petto heeft is wat je geserveerd krijgt. Naast het schietgeweld krijg je ook andere brute scenes voorgeschoteld. De 'grote onthulling' - lees: de releasedatum - kom je tegen in onderstaande release date-trailer:

Zet 30 september 2024 maar in je agenda, want dan kun je op Steam aan de slag met Dread Dawn op pc.

Bron: Kioop

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dread Dawn

Ontwikkelaar:

Kioop

Uitgever:

Kioop

Release:

30 september 2024

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord