Driedimensionaal gamen wellicht al in 2009

Hoe kijk jij tegen 3D Games aan? Zie jij jezelf al met een brilletje op gamen? Bij Sony heeft men plannen om in 2009 de PlayStation 3 3D games af te laten spelen. Dit heeft een CEO van Sony verteld.

Het bedrijf "Meant to be Seen" maakt momenteel een 3D engine voor de PlayStation 3. De engine zal worden gebruikt voor zowel games als Blu-Ray films. Om dit alles te laten werken schijnt er alleen maar een update nodig te zijn voor de PlayStation 3. Bij andere consoles zou dit onmogelijk zijn, aldus de woordvoerder van Sony Computer Entertainment Europa. Wie weet verkopen we in 2009 wel 3D brillen bij Gameliner.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?