Check hier alle The Game Awards 2023 content

DuckTales Remastered

  • Eerste releasedatum 14 augustus 2013
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo Wii U
  • Genre Metroidvania
  • Gameliner score -

DuckTales Remastered terug van weggeweest

Na zeven maanden weg te zijn geweest, is DuckTales: Remastered weer verkrijgbaar in de digitale winkels. Het leven is dus net een wervelstorm in Duckstad.

De game, die ontworpen is door WayForward en uitkwam voor de pc en consoles in 2013, was beschikbaar met een behoorlijke korting, die steeds verder opliep. Totdat de game ineens, zonder veel uitleg, helemaal verdwenen was van alle platformen. Men verwachtte dat het kwam door eventuele licentieproblemen. Maar nu is deze game dus weer verschenen, met net zo weinig uitleg. Fans die hopen de game alsnog te kunnen bemachtigen met korting, worden teleurgesteld. De game gaat je een kleine vijftien euro kosten.

DuckTales: Remastered is verkrijgbaar voor de PlayStation 3, Xbox 360, Wii U, iOS, pc, en Windows Phone.

BRON Steam

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?