Dungeon Keeper

  • Ontwikkelaar Bullfrog Productions
  • Eerste releasedatum 26 juni 1997
  • Platformen Pc , Mobile
  • Genre Actie
  • Gameliner score -

Dungeon Keeper online komt eraan

Naar lang wachten komt er dan toch een vervolg van de Dungeon Keeper serie. Deze game zal worden ontwikkeld door een Chinese studio. EA heeft namelijk een deal gesloten met NetDragon Websoft. Voordat iedereen te enthousiast wordt, de game komt in eerste instantie alleen op de Chinese markt uit.

Veel is er niet bekendgemaakt over de game,. maar wat wel bekend is gemaakt is dat de game een 3D MMO RPG-game zal worden. Het is nu alleen hopen dat de game ook uitkomt op andere markten, zodat wij straks ook kunnen genieten van de nieuwe Dungeon Keeper.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?